Jag bloggar igen!

Bloggpremiär på Le Liv!

 

Jag älskar att skriva. För mig är det ett måste att uttrycka mig och skrivandet passar mig utmärkt (även om min familj och mina vänner skulle säga att jag inte direkt ogillar att prata heller 😊 ). Tidigare bloggade jag för en hälsotidning men jag tyckte att det tog för mycket av min tid. Efter lite funderande har jag kommit fram till att jag vill blogga igen men nu vill jag göra det i mitt eget namn, för Le Liv. Så i dag är det premiär för den första bloggposten på Le Liv. Yes!

 

På tal om att skriva och på tal om premiär - snart kan jag titulera mig författare. Jag har skrivit två böcker: Leva livet och Tillbaka till livet med ACT. Jag kommer använda mig av egenutgivning så jag kan styra mer själv.

 

Leva livet är en ren Le Liv-bok. Ni som följt Le Liv på Facebook kommer känna igen er. Jag har lagt en kort text på en bild jag tagit. På ena sidan av varje uppslag finns bilden med texten och på den andra sidan finns en lite längre text som utvecklar min tanke med bilden. Boken är tänkt som en inspirationsbok och är en utmärkt present till någon du tycker om. Dig själv kanske?

67883335_10158949781263289_8204134941273882624_n.jpg

 

Tillbaka till livet med ACT har jag skrivit för att jag ser många människor som mår dåligt. De flesta saknar verktyg att hantera livet med. Det finns så mycket onödig smärta i samhället i dag. Alla människor upplever svårigheter i livet. Men vi tillfogar oss själva mer ohälsa och stress genom att vi behandlar oss själva illa och låter våra rädslor styra. Att skapa ett liv som fungerar bra är inte så krångligt. Du behöver inga som helst förkunskaper. Boken ger konkreta verktyg och har med fallbeskrivningar från vardagen.

Tillbaka till livet med ACT kommer att faktagranskas av psykolog och ACT-trainer Fredrik Livheim och förordet kommer att skrivas av överläkare och suicidforskare Ullakarin Nyberg.

Skärmbild (188).png

 

Drömmen om att skriva en bok har funnits med mig sedan barnsben. Det här känns helt fantastiskt! Jag återkommer om när böckerna finns att beställa.

 

Ni är många som följer mig och Le Liv på Facebook och jag får så enormt fin respons av er. Jag vill verkligen passa på att tacka. Det är ni som ger mig inspiration att fortsätta. Ni är underbara! Tack!!